1,2 méter átmérőjű puha tapintású fészekhintát tudunk szállítani és felszerelni fekete/piros színben, kisgyermekeknek való használatra. Ez egy nagyszerű gyártmány, amely tökéletes kereskedelmi játszótereken és otthonokban is egyaránt.

A fészekhinta bámulatos mérete azt is jelenti, hogy egy fantáziadús csoportos játékról is szólhat, ami természetesen nagy kívánság lehet a több gyerekes családoknak egy saját kertben. A fészekhinta akkor lehet egy még különösebb élmény, ha mi szereljük fel egy fényűzően hosszú ingával egy magas fa lombkoronájáról. Egy ilyen wow-faktort nyújtó játék izgalmával a kertben, kiváló kapcsolatot lehet tartani a szomszédokkal is, akiknek a gyerekei biztosan örömmel csatlakoznak a játszás ezen élményéhez.

Kutatásokat végeztünk annak elmagyarázására, hogy mit jelent az 50 g-nál kisebb HIC-érték, ami jellemző az ilyen fészekhintára. Szeretünk egy kicsit mélyebbre ásni a témában. Sok kutatás folyik a lehetséges fejsérülések kiküszöbölésére minden területen, de a következő sorok egy rövid összefoglalást adnak a témában.

A létező játszóterek biztonsági előírása világszerte 200 g-s lassulásra és/vagy fejsérülési kritériumra (HIC), 1000-re korlátozza az esés által okozott maximális hatást. 1000-es HIC esetén 18% a valószínűsége a súlyos fejsérülésnek, 55%-os valószínűséggel súlyos a sérülés, és 90%-os valószínűséggel közepesen súlyos a fejsérülés egy átlagos felnőtt esetében. Egy anatómiai alapú kódrendszer lett bevezetve az egyes sérülések súlyosságának osztályozására és leírására. A kódok 0-tól (nincs sérülés) 6-ig (halálos sérülés) terjednek. Az 50 g-s szintje nulla, a sérülés leírása pedig az, „nincs sérülés”. Ez tehát azt jelenti, hogy a fészekhinta nagyon is biztonságos a kicsik számára.

Ajánlott cikkek