A komód nagyon praktikus bútordarabja minden otthonnak. Lehet magas, lehet alacsony. Lehet kész komódkomplexumunk, amennyiben nagyobb bútordarabot választunk, tele fiók rengeteggel és mindenféle tároló rekesszel, de lehet egy kisebb példányunk is belőle.

Igazából tér és ízlés kérdése leginkább, hogy milyen kiszerelés mellett tesszük le a voksunkat, de a kínálat szinte végtelen az outletbutor.hu oldalán. A fiókok száma és mérete fogja meghatározni, hogy milyen mértékben tudjuk majd a tárolási funkciót kihasználni benne, ezt előtte természetesen el kell döntenünk, hogy milyen elvárásaink vannak egy komódtól. Rengeteg mindent tárolhatunk egy komódban, igazából ez csak tőlünk függ, erre nincs bevett kódex vagy íratlan szabály, mint egy ruhásszekrény esetében, ahol általában ruhákat tárolunk.

A komód egy kötetlenebb bútordarabunk lesz. Lehet iratokat is tartani benne, de lehet fehérneműket is. Lehet babaruhákat is, de akár olyan egyéb dolgokat is, amiknek nem találtunk máshol rendeltetésszerű helyet. Az biztos, hogy nem fog üresen maradni, inkább segít a zsúfoltság csökkentésében a tárolási funkcióinak köszönhetően. Arról nem is beszélve, hogy a tetejét tökéletesen használhatjuk dekorálásra is, virágot, tükröt, órát, képeket, gyertyákat, bármit elhelyezhetünk rajta, amit csak szeretnénk. Így a szoba egyik hangulati eleme is lesz a komód, felelni fog a tér csinosításáért is, ezáltal pedig több, puszta tároló eszköznél. Lelket is vihet a térbe.

Ajánlott cikkek