A témában jártasként az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a kerítés üzleteknél az, hogy egy vadonatúj gyártmány milyen értékekkel tud feldobni egy otthont. A biztonság erősítésétől az udvara magánéletének növeléséig a minőségi kerítés számos komoly szerepet tölthet be, ezért feltétlenül szükséges, hogy befolyásolja otthona értékét, nem igaz?

Sajnos a megoldás nem olyan egyértelmű, mint ahogy azt sokan szeretnék olvasni. Mivel viszont a mi csapatunk a kerítéshez ért a legjobban, megkönnyíthetjük annak ellenőrzését, hogy a vállalkozásunk által bevitt termék milyen arányban növelheti a ház értékét.

Bár nem feltétlenül igaz, hogy gyorsan megtudhatók azok a pontos számok, amelyekkel egy nagyszerű kerítés növelheti otthona értékét, nem kétséges, hogy egyszerűen pénzt is tud ezen megtakarítani kihasználva a tisztességes minőségű termék előnyeit. Ha figyelembe vesszük otthona állapotát és elhelyezkedését, az otthonához hozzáadott érték változhat.

Azonban többféle mód van ennek a maximalizálására:

Helyes karbantartás. A szükséges javítások, a polírozás, a korszerű festékréteg felvitele, valamint a rozsda és a moha növekedésének megakadályozása fantasztikus állapotban tarthatja a kerítést.

Szakképzett szerelő. Amennyiben egy szakértő kerítésgyártó cég telepíti a választott termékét, az biztos köszönettel fog járni, hiszen több forinttal növeli otthona értékét.

Méret. Az áru méretei hatással lehetnek az összegre, amellyel megemeli az otthon árát. Míg Ön az udvarnak csak egy kis részét elkeríti és értéket lát ebben, a potenciális vásárlók ezt nem mindig látják hasonlóan. Az átmeneti vagy egyszerűen eltávolítható tárgyak kisebb területeken megfelelőek, és nem ütköznek az udvaron elhelyezett állandó tárgyakkal.

Ajánlott cikkek