Ha szeretjük a zöldet, a növényeket, és lakásunk rendelkezik erkéllyel, akkor érdemes a műfű erkélyre telepítése mellett dönteni! Számos ötletet lehet meríteni magazinokból és az internetről is, hogyan lehet egy műfüves erkélyt minél kreatívabban, otthonosabban kialakítani.

Az erkély remek lehetőséget teremt arra, hogy növényekkel, és hely függvényében egy-két kerti bútorral rendezzük be. Ezáltal igazán mediterrán hangulatot lehet varázsolni az erkélyre is, hála a műfű erkélyre telepítésének.  A zöld különböző árnyalataival is lehet játszani, mind a műfű, mind a növények megválogatása által. Egy hideg erkélyt teljesen más csomagolásba tud öltöztetni a műfüves erkély megoldása.

Nem akadály tehát az, hogy nem terem fű és nem teremnek növények a talajból természetes úton egy teraszon. Mindenre van megoldás! A műfű erkélyre más megvilágításba helyez egy városi lakást is. Biztosan ihletet fognak belőle meríteni a vendégek, ha átélik az erkély nyújtotta meleg hangulatot még egy őszi napon is, hála a zöld környezetnek a hideg, kopár időjárás ellenére is.

Külön élményt nyújt a hidegebb napokon is bekuckózni a műfüves erkélyre, kiülni egy kényelmes kanapéra vagy fotelbe, kötött pulcsiban, sapkában, forró teával vagy kávéval a kezünkben, fellógatni egy fényfüzért, és élvezni az esős napokat is a meleg hangulatból. Ha megtetszett az ötlet, érdemes körülnézni minőségi műfű választékért a mufuplacc.hu oldalán, ahol most kivételes kedvezmények mellett lehet megvásárolni az esős napok legjobb ellensúlyozására is a műfüvet.

Ajánlott cikkek