A covid megjelenése óta sajnos egyre többen számolnak be hajhullásról. Ez elég szomorú, a covid sokaknak okozott maradandó károkat, akár kisebb, akár nagyobb egészségügyi probléma formájában.

Majdnem minden nőismerősöm elmondja, hogy mióta covidos volt, részben hullik a haja. Ezért felértékelődött a kollagén kapszulák és a hajhullást csökkentő samponok, balzsamok értéke. És ha már az egészségünkről van szó, akkor az ilyen samponok tekintetében is a természetes kozmetikumok világában érdemes barangolni, hiszen biztosan többre jutunk a kívánt eredmény elérésében, mint egy mindenféle mesterséges adalékanyagot tartalmazó samponnal.

Az olivianatural.hu oldalán számos szilárd sampon választék közül kereshetjük meg a számunkra megfelelőt, ezesetben például a koffein varázs szilárd sampon kínálatát. Vékonyszálú, töredezett hajra is kiváló gyógyír, serkenti a haj növekedését, támogatja a fejbőr jobb vérkeringését, ezáltal pedig a haj elvékonyodását megszüntetheti, és a hajhullást is jelentősen csökkentheti. Kiszerelése sárga színű samponkorong formában érhető el, mely forma a folyékony sampon környezetbarát és gazdaságos alternatívájának tekinthető. A női magabiztosság érdekében minden fontos lépést érdemes megtenni, így tegyünk hajhullásunk csökkentésére, és éljünk a felkínált természetes és környezetbarát alternatívával az egészséges hajért!